Pirotècnia Jordà

Martí JordàMARTÍ JORDÀ FERRER
DESCANSI EN PAU

Trobar frases d´agraïment i condol per a la família Jordà, és molt difícil en aquests moments tant triste. Volem tan sols, si és possible afegir un granet d´arena a l´esperança a veure una mica de llum dins tant de sufriment.

El poble de Can Picafort pensa que la gratitud en silenci no serveix de res, és per això que vol agrair públicament a Pirotècnica Jordà, tots i cada un dels minuts amb què ens han deleitat, any rera any, amb l´acte més esperat de les festes de la Mare de Déu d´agost,

ELS FOCS:
Al millor escenari del món, dit per nosaltres, dins un cel fosc d´agost amb la mar de fons comença sens falta cada día 15 a les 24h. un vertader espectracle de foc ple d´emocions, alegria, força, orgull d´esser de Can Picafort.

Als focs no hi falta ningú, és l´acte amb més públic de totes les festes. Podríem pensar que són els minuts més esperats i recordats durant tot l´any per tots els picaforters; la veu popular ja es sent de ben matí als patos: quà duraran més enguany? Hi haurà música?,… i sí la Pirotècnica Jordà satisfà totes les espectatives, superant-se cada any.

Tots sabem que és una feina arriscada, però no volem pensar fins a on. Aquesta vegada ha acabat malament. No ens ha agradat el fi de festa.

Des d´aquí, transmetre a la Família Jordà: a la seva dona. als seus pares i a la seva germana, el nostre condol,i dir-los sincerament que sentim aquesta pèrdua, i de ben de veres que cada any día 15 d´agost pel que fa a les nostres festes, recordarem en Martí Jordà.

Ens agradaría que sinó ara, passat un temps es cumpleixi allò que reflecteix que era la família Jordà dins el món de les festes. Com diu a la seva plana web:
” Pirotécnica Jordà tiene claras sus ganas de seguir trabajando, recreando noches de ensueño y fantasía para todos sus espectadores”

Segur que seria el desig d´en Martí.

Nofre Plomer
Regidor de festes de Can Picafort

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *