JULIOL – AGOST 2020
En aquest estiu atípic, sense visitants estrangers, tots estam a l’expectativa de com aniran les coses, d’entrada a la platja, els cap de setmana està plena a tope!, segueix igual, però el cert és que tot ha canviat. D’entrada no tenim festes, a casa hem reduït les celebracions amb amics, al carrer passeja’m amb mascareta, tot esperant la noticia que tenim vacuna o un remei per aquesta emprenyosa pandèmia… però la vida continua. Vista la situació l’Ajuntament ha decidit anular les festes d’estiu i com a substitució ha organitzat una sèrie d’activitats culturals. Una de les novetats d’aquest estiu són les obres d’instal·lació de les noves faroles. Tenim els carrers plens de màstils, que amb el plàstic i el vent, sembla que estam envoltats de velers. Ens manquen les luminàries que, segons ens han informat, arribaran a finals d’agost. Totes les obres són molestes, però després de tants d’anys de reclamar-les, paga la pena tenir paciència per poder gaudir d’un enllumenat en condicions. També una novetat d’aquestes setmanes, és l’inici, no exempt de dificultats generades per la pandèmia, de la recollida selectiva de residus porta a porta. Pel que sembla, el sistema funciona bé per als residents que han tengut una bons resposta ciutadana, però genera molts de problemes amb els visitants. Des dels que desconeixen el nou sistema, que no és un eximent, fins als que sense manies es comporten de forma incívica deixant la brutor on se troben. Aquesta és una situació, del tot inacceptable, a la que d’una manera o altra s’hi ha de posar remei. Des de l’Associació, com a complement del sistema de recollida selectiva, vàrem reclamar la instal·lació de papereres. I també en aquest cas hi ha els que no tenen manies i utilitzen les papereres com si fossin contenidors, igual que els que deixen els caramulls de bosses vora la platja, creant un lamentable i brut espectacle, demostrant una manca d’educació i respecte cap a tots els veïnats que intentam mantenir neta Son Serra. I parlant de residus, i conseqüència de l’actuació d’aquests incívics, tornam a tenir un problema seriós amb el punt verd. Igual que fa un temps va ser possible posar-hi remei, ara és necessari trobar la forma de reconduir-lo. Però no tot són males notícies, una altra de les peticions de l’Associació ha tingut resposta per part de l’Ajuntament, ens han millorat la senyalització viària, s’ha reposat senyals, s’han pintat els caps de cantó i els passos de vianants, tot això per a pacificar el trànsit, reduir velocitats i prevenir els nombrosos accidents que es produïen.

Artículos recientes

Margalida Socies
Fiestas
Picafort

Pregó Festes Can Picafort 22

A CÀRREC DE MARGALIDA SOCÍAS FORNÉS Molt Honorable presidenta de les Illes Balears, Honorable presidenta del Consell Insular de Mallorca, Honorables Consellers, Senyor batle de

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 158

SETEMBRE – OCTUBRE 2022 A la fi, sembla que aquesta basca que ens ha collat tot l’estiu, està passant. A dia d’avui, finals de setembre,

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 153

NOVEMBRE – DESEMBRE 2021 Aquesta tardor ha entrat ben fresqueta, l’estiu semblava que es volia allargar, però el novembre ho ha tallat de cop amb

Leer Más >>
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 153

Noviembre-Diciembre 2019 Hoy es 25 de noviembre, día contra la violencia de genero sobre las mujeres, un día que no debería de celebrarse si no

Leer Más >>