SEPTEMBRE – OCTUBRE 2020

Un estiu raro, un estiu trist, així han passat aquests mesos d’ estiu a Son Serra, un estiu sense grans reunions d’amics , ni sopar ni balls de la Gent Major, ni sopars de veïns i ni tants sols celebràrem l’assemblea anual de l’ Associació de veïns, la Junta va considerar informar als socis de les gestions realitzades, a traves de les xarxes i canals habituals de comunicació i així no contribuir a les concentracions de gent  per  evitar possibles contagis de covid.

Ha sigut notícia, per desgràcia, aquest estiu , fins i tot a la TV, la brutícia que hi ha pels carrers del poble, no hi ha hagut manera que els incívics   hagin estat capaços de reciclar, ni depositar els seus residus al lloc corresponent o endur-sels de volta a la seva motxilla, malgrat els posassin lletreros davant els nassos. A on va anar millor va ser al punt verd, així i tot amb molta feina d,en Pako   Navarro per tenir-lo net i adessat.

I un alta tema que pareix que s’ha resolt es la sortida de les aigües pluvials a la zona del mollet i davant can Frontera, queda patent lo necessari que es el manteniment en tots els aspectes i que a la llarga ens beneficia a tots.

El nou enllumenat pareix que ja està enllestit, totes les faroles instal,lades, i algunes ja enceses, ja es pot veure la gran millora que suposen pel poble.

Aquest estiu segur que molts de voltres vos heu topat en Joan Fiol per la platja, un informador ambiental fent enquestes i  recavat informació de la problemàtica de les dunes i  platges del nostre entorn . I d’ell va partir la iniciativa de fer una recollida de carpobrotus i agaves de les nostres dunes, es d’agrair la col·laboració dels voluntaris en aquesta tasca .

També hem gaudit de l’obra del Melchor Azcona, amb el seu vaixell fet de brancam tret pels temporals, cada estiu va afeigint material i arreglant desperfectes a la seva obra ,que ja du un munt d’anys aguantant tempestes i temporals.

Son Serra de Marina
Recollida de Carpobrouts

Artículos recientes

Son Serra de Marina
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 146

SEPTEMBRE – OCTUBRE 2020 Un estiu raro, un estiu trist, així han passat aquests mesos d’ estiu a Son Serra, un estiu sense grans reunions

Leer Más >>
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 146

SEPTIEMBRE-OCTUBRE 2020 Hoy, a la hora de escribir esta crónica entra la estación mística del otoño, la estación donde la tierra se prepara para pasar

Leer Más >>
El Filòsof
El Filòsof

El possible futur

És inevitable no parlar del moment que vivim, les circumstàncies són les que són, però jo vull parlar del possible futur que ens espera, la

Leer Más >>
Son Baulo
Son Bauló
Associació de veinats de Son Bauló

Crónica Son Baulo 146

SEPTIEMBRE-OCTUBRE 2020 Empezamos esta crónica para comunicaros la triste noticia del fallecimiento de nuestro querido amigo y miembro de la Junta Directiva, Miguel Calafat Ribas

Leer Más >>