SEPTEMBRE – OCTUBRE 2020

Un estiu raro, un estiu trist, així han passat aquests mesos d’ estiu a Son Serra, un estiu sense grans reunions d’amics , ni sopar ni balls de la Gent Major, ni sopars de veïns i ni tants sols celebràrem l’assemblea anual de l’ Associació de veïns, la Junta va considerar informar als socis de les gestions realitzades, a traves de les xarxes i canals habituals de comunicació i així no contribuir a les concentracions de gent  per  evitar possibles contagis de covid.

Ha sigut notícia, per desgràcia, aquest estiu , fins i tot a la TV, la brutícia que hi ha pels carrers del poble, no hi ha hagut manera que els incívics   hagin estat capaços de reciclar, ni depositar els seus residus al lloc corresponent o endur-sels de volta a la seva motxilla, malgrat els posassin lletreros davant els nassos. A on va anar millor va ser al punt verd, així i tot amb molta feina d,en Pako   Navarro per tenir-lo net i adessat.

I un alta tema que pareix que s’ha resolt es la sortida de les aigües pluvials a la zona del mollet i davant can Frontera, queda patent lo necessari que es el manteniment en tots els aspectes i que a la llarga ens beneficia a tots.

El nou enllumenat pareix que ja està enllestit, totes les faroles instal,lades, i algunes ja enceses, ja es pot veure la gran millora que suposen pel poble.

Aquest estiu segur que molts de voltres vos heu topat en Joan Fiol per la platja, un informador ambiental fent enquestes i  recavat informació de la problemàtica de les dunes i  platges del nostre entorn . I d’ell va partir la iniciativa de fer una recollida de carpobrotus i agaves de les nostres dunes, es d’agrair la col·laboració dels voluntaris en aquesta tasca .

També hem gaudit de l’obra del Melchor Azcona, amb el seu vaixell fet de brancam tret pels temporals, cada estiu va afeigint material i arreglant desperfectes a la seva obra ,que ja du un munt d’anys aguantant tempestes i temporals.

Son Serra de Marina
Recollida de Carpobrouts

Artículos recientes

Son Serra de Marina
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 147

NOVEMBRE-DESEMBRE 2020 El temps no atura, ja som a les acaballes de la tardor, i amb un no res serem a Nadal i encara no

Leer Más >>
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 147

NOVIEMBRE-DICIEMBRE 2020 Hoy día  25 de noviembre 2020, se celebra el día internacional en contra de la violencia de género sobre la mujer, hoy se

Leer Más >>
Son Baulo
Son Bauló
Associació de veinats de Son Bauló

Crónica Son Bauló 147

NOVIEMBRE-DICIEMBRE 20 Este año, como ya anunciamos en otra crónica a principios de este maléfico año, cumplimos nuestro 40 aniversario, que por culpa del corona-virus19

Leer Más >>
Editorial
Félix Estelrich

Editorial 147

Nadal i el solstici d’hivern en pendemia Les festes de Nadal giren al voltant del solstici d’hivern. L’origen és el dies natalis solis invicti  (dia

Leer Más >>