Estats Units, Les Eleccions

El dia quatre de novembre se celebraren les eleccions a President del país més poderós del món, el duel va esser entre l’actual president Mr Donald Trump republicà i l’aspirant Joe Biden del partit Demòcrata. Començant per Mr Trump tothom sap ja fa temps com és el personatge, un milionari excèntric, poc simpàtic, més bé al contrari, ultra conservador, ferm amb les seves idees i gran twitero, en quatre anys de mandat ha aconseguit girar el món al revés i dividir als nord-americans, i esser un mal perdedor de les eleccions, els nord-americans  en quatre anys han vist i han viscut les excentricitats de l’actual President, i com un país, o el país suposadament més democràtic del món, una vegada passades les eleccions està pràcticament xepat per la meitat, amb una idea clara de no perdre el poder, i un risc clar d’enviar una democràcia fins ara sòlida a porgar fum. A  hores d’ara no sabem que passarà en el futur però el guanyador teòric de les eleccions Joe Biden té un futur molt gris tirant a negre, això si arriba a ser President. D’ ell se sap molt poc perquè sempre ha estat a l’ombra de qualcú, sembla un home moderat de centre dreta, però per qualque cosa ha guanyat les eleccions. El Sr. Trump no atura de posar entrebancs al procés de canvi de president al·legant que li han robat el vots, per això els jutjats no aturen de rebre demandes, tot junt un gran despropòsit, sembla que més de la meitat del poble nord-americà ha votat perquè el Sr Trump se’n vagi a ca-seva, veurem si això es compleix. Que la salut els acompanyi, bones festes i bon any nou.             

Artículos recientes

Margalida Socies
Fiestas
Picafort

Pregó Festes Can Picafort 22

A CÀRREC DE MARGALIDA SOCÍAS FORNÉS Molt Honorable presidenta de les Illes Balears, Honorable presidenta del Consell Insular de Mallorca, Honorables Consellers, Senyor batle de

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 158

SETEMBRE – OCTUBRE 2022 A la fi, sembla que aquesta basca que ens ha collat tot l’estiu, està passant. A dia d’avui, finals de setembre,

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 153

NOVEMBRE – DESEMBRE 2021 Aquesta tardor ha entrat ben fresqueta, l’estiu semblava que es volia allargar, però el novembre ho ha tallat de cop amb

Leer Más >>
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 153

Noviembre-Diciembre 2019 Hoy es 25 de noviembre, día contra la violencia de genero sobre las mujeres, un día que no debería de celebrarse si no

Leer Más >>