NOVEMBRE-DESEMBRE 2020

El temps no atura, ja som a les acaballes de la tardor, i amb un no res serem a Nadal i encara no haurem tret l’abric. Haurem pogut disfrutar de la platja fins al mes de desembre, el que no pareix tan bo ha estat la temporada de bolets per la manca d’aigua, i per culpa del covid també ens hem quedat sense jornada micològica, esperem que l’any vinent ens poguem rescabalar de totes les mancançes del 2020.

Una bona cosa sí en tingut enguany: nou enllumenat a gran part del carrers i a la plaça de Son Serra. Una històrica reivindicació de l’Associació de veïns que semblava que no arribava mai.  Ja han acabat ses obres i és un vertader plaer passejar els vespres pels carrers amb les noves faroles amb lluminàries leds, modernes i eficients.

També Telefònica ha respost a les nostres reivindicacions, s’han canviat totes les comportes de ferro per unes noves de formigó, les antigues estaven molt deteriorades i ja havien donat més d’un ensurt seriós.

També s’han renovat les aturades del TIB, també molt malmeses per aquest salobre que ho rosega tot.

Millores molt necessàries i en aquests temps de pandèmia encara més, perquè pareix que ens passejam molt més, fem més caminades, més esport i també son molts els veïns que han decidit passar l’hivern a Son Serra, en lloc de tornar a la seva residència habitual.

I parlant de passejades, aquesta setmana passada un equip d’IB3 va gravar a Son Serra un capítol del programa Passejades, na Maria i en Vicenç entrevistaren un parell de son serrins i recolliren informació i imatges des de la possessió de Son Serra fins a na Borges.

Artículos recientes

Margalida Socies
Fiestas
Picafort

Pregó Festes Can Picafort 22

A CÀRREC DE MARGALIDA SOCÍAS FORNÉS Molt Honorable presidenta de les Illes Balears, Honorable presidenta del Consell Insular de Mallorca, Honorables Consellers, Senyor batle de

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 158

SETEMBRE – OCTUBRE 2022 A la fi, sembla que aquesta basca que ens ha collat tot l’estiu, està passant. A dia d’avui, finals de setembre,

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 153

NOVEMBRE – DESEMBRE 2021 Aquesta tardor ha entrat ben fresqueta, l’estiu semblava que es volia allargar, però el novembre ho ha tallat de cop amb

Leer Más >>
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 153

Noviembre-Diciembre 2019 Hoy es 25 de noviembre, día contra la violencia de genero sobre las mujeres, un día que no debería de celebrarse si no

Leer Más >>