NOVEMBRE-DESEMBRE 2020

El temps no atura, ja som a les acaballes de la tardor, i amb un no res serem a Nadal i encara no haurem tret l’abric. Haurem pogut disfrutar de la platja fins al mes de desembre, el que no pareix tan bo ha estat la temporada de bolets per la manca d’aigua, i per culpa del covid també ens hem quedat sense jornada micològica, esperem que l’any vinent ens poguem rescabalar de totes les mancançes del 2020.

Una bona cosa sí en tingut enguany: nou enllumenat a gran part del carrers i a la plaça de Son Serra. Una històrica reivindicació de l’Associació de veïns que semblava que no arribava mai.  Ja han acabat ses obres i és un vertader plaer passejar els vespres pels carrers amb les noves faroles amb lluminàries leds, modernes i eficients.

També Telefònica ha respost a les nostres reivindicacions, s’han canviat totes les comportes de ferro per unes noves de formigó, les antigues estaven molt deteriorades i ja havien donat més d’un ensurt seriós.

També s’han renovat les aturades del TIB, també molt malmeses per aquest salobre que ho rosega tot.

Millores molt necessàries i en aquests temps de pandèmia encara més, perquè pareix que ens passejam molt més, fem més caminades, més esport i també son molts els veïns que han decidit passar l’hivern a Son Serra, en lloc de tornar a la seva residència habitual.

I parlant de passejades, aquesta setmana passada un equip d’IB3 va gravar a Son Serra un capítol del programa Passejades, na Maria i en Vicenç entrevistaren un parell de son serrins i recolliren informació i imatges des de la possessió de Son Serra fins a na Borges.

Artículos recientes

Son Serra de Marina
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 147

NOVEMBRE-DESEMBRE 2020 El temps no atura, ja som a les acaballes de la tardor, i amb un no res serem a Nadal i encara no

Leer Más >>
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 147

NOVIEMBRE-DICIEMBRE 2020 Hoy día  25 de noviembre 2020, se celebra el día internacional en contra de la violencia de género sobre la mujer, hoy se

Leer Más >>
Son Baulo
Son Bauló
Associació de veinats de Son Bauló

Crónica Son Bauló 147

NOVIEMBRE-DICIEMBRE 20 Este año, como ya anunciamos en otra crónica a principios de este maléfico año, cumplimos nuestro 40 aniversario, que por culpa del corona-virus19

Leer Más >>
Editorial
Félix Estelrich

Editorial 147

Nadal i el solstici d’hivern en pendemia Les festes de Nadal giren al voltant del solstici d’hivern. L’origen és el dies natalis solis invicti  (dia

Leer Más >>