SETEMBRE – OCTUBRE 2021

Oficialment, l’estiu ha acabat, però les temperatures es resisteixen a acceptar-ho. Avui, el darrer diumenge de setembre, Son Serra segueix ple de cotxes, això del canvi climàtic sembla que va en serio.

Enguany, amb mesures de seguretat incloses, hem pogut fer l’assemblea anual de socis, que ja en teníem ganes! amb una alta participació i amb noves incorporacions, i, entre tots, van sorgir una bona quantitat de propostes per millorar qüestions de Son Serra per a presentar a l’Ajuntament per cerca solucions als problemes que ens afecten.

Les festes també han estat condicionades per les mesures de control de la pandèmia, com no podia ser d’altra manera han sigut, un altre any, rares. Així hi tot, volem recordar l’alta participació de jovent al concurs de petanca que va organitzar l’Associació de Gent Major i, també, el segon torneig d’escacs de Son Serra, que va organitzar la nostra Associació, amb 56 participants, tot un èxit.

Esperem que l’any vinent es pugui recuperar la normalitat i tornar a fer unes festes realment populars i participatives.

Malauradament no ha estat possible fer el sopar anual, però no deixam de tenir esperances que l’any que tot serà normal i podrem fer festa grossa.

En relació a les millores que s’anaven fent al poble, hi ha hagut una aturada sobtada, moltes coses començades que no s’han arribat a acabar. Esperem que, una vegada acabades les vacances, es recuperi la normalitat i es reprenguin les tasques iniciades que molta falta fan.

La finca pública de Son Real va organitzar una jornada de voluntariat, a la que ens vam sumar, per netejar el litoral entre Son Serra i Son Real. La jornada va tenir una bona resposta i es van recollir uns 300 kg de residus, des d’aquestes línies els volem mostrar el nostre agraïment i la nostra enhorabona.

Artículos recientes

Noves Son Serra de Marina 152
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 152

SETEMBRE – OCTUBRE 2021 Oficialment, l’estiu ha acabat, però les temperatures es resisteixen a acceptar-ho. Avui, el darrer diumenge de setembre, Son Serra segueix ple

Leer Más >>
Prego Pep Escalas
Fiestas
Picafort

Pregó den Pep Escalas

Pregò festes Can Picafort 2021 Digníssimes autoritats, família, amics, picaforters tots, moltes gràcies per la vostre assistència a aquest acte. Avui amb la llegida d’aquest

Leer Más >>
Mestresses de Casa
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 152

SEPTIEMBRE-OCTUBRE 21 A veces no es fácil encontrar un tema lo suficiente importante como para poder desarrollarlo en esta crónica, hay tanta información, que escoger

Leer Más >>