SETEMBRE – OCTUBRE 2021

Oficialment, l’estiu ha acabat, però les temperatures es resisteixen a acceptar-ho. Avui, el darrer diumenge de setembre, Son Serra segueix ple de cotxes, això del canvi climàtic sembla que va en serio.

Enguany, amb mesures de seguretat incloses, hem pogut fer l’assemblea anual de socis, que ja en teníem ganes! amb una alta participació i amb noves incorporacions, i, entre tots, van sorgir una bona quantitat de propostes per millorar qüestions de Son Serra per a presentar a l’Ajuntament per cerca solucions als problemes que ens afecten.

Les festes també han estat condicionades per les mesures de control de la pandèmia, com no podia ser d’altra manera han sigut, un altre any, rares. Així hi tot, volem recordar l’alta participació de jovent al concurs de petanca que va organitzar l’Associació de Gent Major i, també, el segon torneig d’escacs de Son Serra, que va organitzar la nostra Associació, amb 56 participants, tot un èxit.

Esperem que l’any vinent es pugui recuperar la normalitat i tornar a fer unes festes realment populars i participatives.

Malauradament no ha estat possible fer el sopar anual, però no deixam de tenir esperances que l’any que tot serà normal i podrem fer festa grossa.

En relació a les millores que s’anaven fent al poble, hi ha hagut una aturada sobtada, moltes coses començades que no s’han arribat a acabar. Esperem que, una vegada acabades les vacances, es recuperi la normalitat i es reprenguin les tasques iniciades que molta falta fan.

La finca pública de Son Real va organitzar una jornada de voluntariat, a la que ens vam sumar, per netejar el litoral entre Son Serra i Son Real. La jornada va tenir una bona resposta i es van recollir uns 300 kg de residus, des d’aquestes línies els volem mostrar el nostre agraïment i la nostra enhorabona.

Artículos recientes

Margalida Socies
Fiestas
Picafort

Pregó Festes Can Picafort 22

A CÀRREC DE MARGALIDA SOCÍAS FORNÉS Molt Honorable presidenta de les Illes Balears, Honorable presidenta del Consell Insular de Mallorca, Honorables Consellers, Senyor batle de

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 158

SETEMBRE – OCTUBRE 2022 A la fi, sembla que aquesta basca que ens ha collat tot l’estiu, està passant. A dia d’avui, finals de setembre,

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 153

NOVEMBRE – DESEMBRE 2021 Aquesta tardor ha entrat ben fresqueta, l’estiu semblava que es volia allargar, però el novembre ho ha tallat de cop amb

Leer Más >>
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 153

Noviembre-Diciembre 2019 Hoy es 25 de noviembre, día contra la violencia de genero sobre las mujeres, un día que no debería de celebrarse si no

Leer Más >>