Entrevista a: Antònia Frontera

Antonia Frontera
Antonia Frontera

Fa uns dos mesos, va esser nomenada com a delegada de L’Ajuntament a Son Serra de Marina, n’Antònia Frontera, membre de la família Frontera, un temps propietària del famós restaurant de Can Frontera, a ella li férem les següents preguntes i això és el que ens va contestar:   

Sabem que fa poc va esser nomenada delegada de L’Ajuntament a Son Serra de Marina, com pretén desenvolupar aquest càrrec?

AF.- Pens que ho faré de tot cor com els meus pares m’ensenyaren de petita, fent tot el possible perquè Son Serra vagi sempre cap envant, i els veïnats puguin gaudir de tots els serveis possibles.

Vostè va néixer aquí, aquest fet l’hi facilita la seva feina?

AF.- Sí i molt, perquè visquent aquí des de petita conec molt bé el poble i la gent, i la gent em coneix a mi.

Com veu Son Serra a hores d’ara?

AF.- Doncs la veig molt bé, la gent me diu coses favorables i això m’ajuda a fer la meva feina en positiu.

Creu que Son Serra té mancances a hores d’ara?

AF.- Mancances n’hi ha per tot arreu, és clar que sempre hi ha coses per millorar, i a poc a poc s’anirà fent feina per fer un poble de Son Serra millor.

Creu que els  equips de govern dels diferents Ajuntaments,  en certa manera, han tengut oblidat el poble de Son Serra qualque vegada?

AF.- Potser hi hagi alguna etapa que s’hagi deixat de banda Son Serra però ara no, es va fent feina i millorant els serveis del poble, sovint veim noticíes de les inversions fetes aquí, això és evident.

A Son Serra hi ha l’Associació de Veïnats, com és la relació amb ella?

AF.- La veritat és que tenim una magnífica relació, ens reunim sovint i comentam els problemes, cercant solucions i, si podem, els hi donam solució i casi sempre surt bé.

I la resta de col·lectius?

AF.- Amb els demés col·lectius les relacions també són molt bones, tots els col·lectius saben on trobar-me sempre que me necessiten.

Té Son Serra projecció de poble?

AF.- Jo pens que sí, avui en dia encara la gent o sigui els veïnats, es reuneixen i xerren de les seves coses al voltant de la taula o simplement fent una estada a la fresca o quan poden, a més participen de la vida del poble, cosa que és evident que no sol passar als llocs turístics. Els joves participen dels esdeveniments del poble i fan que el desenvolupament de la vida segueixi cap envant en el seu camí.

Com veu el creixement de Son Serra?

AF.- Jo ho veig bé, de dos anys cap aquí hi ha un increment de les construccions i bastants de moviments immobiliaris, encara que aquí ses coses sempre van més lentes que a altres parts, però el creixement hi és,

Com són les comunicacions a nivell de serveis públics en el transport?

AF.- De moment hi ha un bon servei de transport públic, he parlat amb molta gent i estan molt contents, sempre m’han dit que no han tingut cap problema.

Son Serra té una petita colònia de gent estrangera, podràs comunicar-te amb ells?

AF.- Segur que sí, jo parl alemany i també anglès, així, que la llengua no serà cap problema.

Com és la convivència a Son Serra, fet que és un poble amb gent de molts de pobles?

AF.- Encara que sabem que aquí conviu gent d’altres pobles i gent estrangera, una vegada conegut el lloc ja se relacionen entre si, al principi hi ha una miqueta d’especulació però llavors totd’una prenen contacte els uns amb els altres.

Creu que qualque dia Son Serra serà un destí turístic?

AF.- Crec que no, Son Serra sempre serà una copeta d’or dins la Mallorca turística.

Hi vol afegir qualque cosa més?        

AF.- Sí, vull donar les gràcies al senyor batle i a l’equip de govern per el nomenament i segur que no seran decebuts, perquè jo estim Son Serra més que ningú, i també les gràcies per al suport del batle per resoldre els problemes quan li són exposats per la meva persona. Els veïnats de Petra que vingueren en carro li volen donar les gràcies al batle, J. Monjo, per les facilitats i mostrar-los el millor camí.

Artículos recientes

Margalida Socies
Fiestas
Picafort

Pregó Festes Can Picafort 22

A CÀRREC DE MARGALIDA SOCÍAS FORNÉS Molt Honorable presidenta de les Illes Balears, Honorable presidenta del Consell Insular de Mallorca, Honorables Consellers, Senyor batle de

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 158

SETEMBRE – OCTUBRE 2022 A la fi, sembla que aquesta basca que ens ha collat tot l’estiu, està passant. A dia d’avui, finals de setembre,

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 153

NOVEMBRE – DESEMBRE 2021 Aquesta tardor ha entrat ben fresqueta, l’estiu semblava que es volia allargar, però el novembre ho ha tallat de cop amb

Leer Más >>
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 153

Noviembre-Diciembre 2019 Hoy es 25 de noviembre, día contra la violencia de genero sobre las mujeres, un día que no debería de celebrarse si no

Leer Más >>