Aquest enunciat te poc que veure amb la filosofia, però, perquè es un tema que està al dia en sembla prou interessant, per fer una sèrie de reflexions ja que la cosa toca de valent la nostra butxaca. Mai les maldats venen totes soles, ara que poc a poc pareix que ens en-sortim de la terrible pandèmia, ens na donen que l’electricitat no para de pujar de preu com tot lo demès, això vulguis o no desbarata qualsevol pressupost sigui familiar, individual o de empresa ja que es una despesa prou important. Les grans empreses elèctriques que tenim, son vertaderes i poderoses maquines de fer riquesa per uns pocs, a costa d’un servei públic que cada dia es mes car, emprar la electricitat avui en dia s’està convertint en un luxe i l’usuari s’ha convertit en el sofridor de l’historia que ho ha de pagar tot o casi tot, i sense saber quan tot aquet mal somni passarà. Poc o res han fet els diferents governs els darrers 20 anys per regular de veritat l’oligopoli de les elèctriques perquè sempre han estat fermats de mans i peus amb això de les famoses portes giratoris i altres concessions a aquets ens, ara ens trobam a les mateixes, es posen tapa forats a una situació dramàtica com es ara, esperem que quan aquet article surti al carrer, sapiguem de informació mes positiva, de com em de pagar el rebut mensual. No es sols el problema elèctric es també la coa que dur darrera que a la vegada fa que tot el demès productes pugin de preu i a vegades desorbitats, es l’excusa perfecta. Mentrestant, Deu ajudi a l’enganyat!!                 

Artículos recientes

Margalida Socies
Fiestas
Picafort

Pregó Festes Can Picafort 22

A CÀRREC DE MARGALIDA SOCÍAS FORNÉS Molt Honorable presidenta de les Illes Balears, Honorable presidenta del Consell Insular de Mallorca, Honorables Consellers, Senyor batle de

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 158

SETEMBRE – OCTUBRE 2022 A la fi, sembla que aquesta basca que ens ha collat tot l’estiu, està passant. A dia d’avui, finals de setembre,

Leer Más >>
Son Serra de Marina
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 153

NOVEMBRE – DESEMBRE 2021 Aquesta tardor ha entrat ben fresqueta, l’estiu semblava que es volia allargar, però el novembre ho ha tallat de cop amb

Leer Más >>
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 153

Noviembre-Diciembre 2019 Hoy es 25 de noviembre, día contra la violencia de genero sobre las mujeres, un día que no debería de celebrarse si no

Leer Más >>