Aquest enunciat te poc que veure amb la filosofia, però, perquè es un tema que està al dia en sembla prou interessant, per fer una sèrie de reflexions ja que la cosa toca de valent la nostra butxaca. Mai les maldats venen totes soles, ara que poc a poc pareix que ens en-sortim de la terrible pandèmia, ens na donen que l’electricitat no para de pujar de preu com tot lo demès, això vulguis o no desbarata qualsevol pressupost sigui familiar, individual o de empresa ja que es una despesa prou important. Les grans empreses elèctriques que tenim, son vertaderes i poderoses maquines de fer riquesa per uns pocs, a costa d’un servei públic que cada dia es mes car, emprar la electricitat avui en dia s’està convertint en un luxe i l’usuari s’ha convertit en el sofridor de l’historia que ho ha de pagar tot o casi tot, i sense saber quan tot aquet mal somni passarà. Poc o res han fet els diferents governs els darrers 20 anys per regular de veritat l’oligopoli de les elèctriques perquè sempre han estat fermats de mans i peus amb això de les famoses portes giratoris i altres concessions a aquets ens, ara ens trobam a les mateixes, es posen tapa forats a una situació dramàtica com es ara, esperem que quan aquet article surti al carrer, sapiguem de informació mes positiva, de com em de pagar el rebut mensual. No es sols el problema elèctric es també la coa que dur darrera que a la vegada fa que tot el demès productes pugin de preu i a vegades desorbitats, es l’excusa perfecta. Mentrestant, Deu ajudi a l’enganyat!!                 

Artículos recientes

Noves Son Serra de Marina 152
Son Serra de Marina
Associació de veïn de Son Serra de Marina

Noves de Son Serra 152

SETEMBRE – OCTUBRE 2021 Oficialment, l’estiu ha acabat, però les temperatures es resisteixen a acceptar-ho. Avui, el darrer diumenge de setembre, Son Serra segueix ple

Leer Más >>
Prego Pep Escalas
Fiestas
Picafort

Pregó den Pep Escalas

Pregò festes Can Picafort 2021 Digníssimes autoritats, família, amics, picaforters tots, moltes gràcies per la vostre assistència a aquest acte. Avui amb la llegida d’aquest

Leer Más >>
Mestresses de Casa
Mestreses de Casa i Acció Social
Mestresses de Casa i Acció Social

La Crónica 152

SEPTIEMBRE-OCTUBRE 21 A veces no es fácil encontrar un tema lo suficiente importante como para poder desarrollarlo en esta crónica, hay tanta información, que escoger

Leer Más >>